Motociclisme

Nakagami, millor registre en la primera tanda de lliures de Brno

Motor. El japonès d’Honda HRC ha precedit a Mir, Pol Espargaró, Zarco, Viñales i Dovizioso en Moto GP

El japonès Takaaki Nakagami, que en la roda de premsa prèvia destacava la pressió d’Honda HRC per aconseguir resultats, ha evidenciat els seus progressos i ha marcat el millor registre (1:57.353) en els primers entrenaments lliures del Gran Premi de la República Txeca. El pilot nipó ha avantatjat en 11 mil·lèsimes el mallorquí Joan Mir (Suzuki) i en 39 al granollerí Pol Espargaró (KTM), que havia dominat la taula de millors registres durant gairebé tota la sessió. La quarta plaça ha estat per a Johann Zarco (Ducati) i la cinquena per a Maverick Viñales (Yamaha), amb 1:57.565. El pilot rosinc, segon en el mundial, ha caigut en la corba 13, quan tot just feia 6 minuts que era en pista, segurament perquè el pneumàtic davanter encara no havia agafat prou temperatura. En tot cas, la caiguda no ha tingut més conseqüència i ha pogut tornar a pista després de passar per box i acreditar un dels millors registres de la sessió. Viñales ha precedit a Andrea Dovizioso (Ducati). El líder del mundial, Fabio Quartararo (Yamaha) no ha ensenyat les seves cartes i ha acabat 13è (1:57.831), just per darrera d’Aleix Espargaró (Aprilia), onzè (1:57.789), i Àlex Rins (Suzuki), dotzè (1:57.823). Pel que fa als altres catalans en la categoria reina, Àlex Márquez (Honda) ha estat divuitè (1:58.879), i Tito Rabat (Ducati), dinovè (1:58.728).

Albert Arenas, setè tot i les molèsties al turmell

L’argentinocatalà Gabriel Rodrigo (Honda) ha estat la primera referència del gran premi, en acreditar el millor temps (2:08.612) en la tanda inaugural dels entrenaments lliures de Moto 3 . El rendiment del líder del mundial, el gironí Albert Arenas, s’ha vist encara molt condicionat pel fort esquinç en el turmell esquerre a conseqüència de la caiguda de Jerez, sobretot a l’hora de canviar marxes. Amb tot, des del primers minuts se l’ha pogut veure entre els deu primers i al final ha acabat setè (2:09.537), a 0.925 del millor registre. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) no ha pogut passar de la 29a posició (2:11.331).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)