Motociclisme

Zarco dóna la gran sorpresa i fa la posició preferent en moto GP

Motor. Aleix Espargaró sortirà des de la quarta posició per davant de Maverick Viñales, cinquè i Pol Espargaró és sisè en el GP de la República Txeca

Johann Zarco (Ducati) ha donat la gran sorpresa en moto GP i sortirà des de la primera posició de la graella en el GP de la República Txeca. El francès ha fet un gran temps d’1:55.687 i ha superar al líder del mundial Fabio Quartararo (Yamaha) que s’ha quedat amb 1:55.990. El francès, que havia fet les dues poles en els dos primers grans premis, ha buscat el primer lloc en la seva darrera volta amb el temps finalitzat, però ha caigut.

El millor català ha sigut Aleix Espargaró (Aprilia) que sortirà des d’una gran quarta plaça (1:56.074) just per davant de Maverick Viñales (Yamaha) que només ha pogut realitzar el cinquè millor registre de la Q2 (1:56.131). Pol Espargaró (KTM) sortirà des de la sisena posició (1:56.142). El granollerí ha fet un registre millor que l’hagués situat segon, però ha estat amb bandera groga a la pista i l’hi han anul·lat el temps. Àlex Rins (Suzuki) ocuparà l’onzena posició en la graella de sortida (1:56.571). El barceloní ha disputat la Q1, ha sigut el millor (1:56.230) i s’ha pogut classificar per disputar la Q2.

En la Q1 s’ha quedat Tito Rabat (Ducati) amb 1:56.695, i Àlex Márquez (Honda) que ha marcat un temps d’1:57.606 i sortirà des de l’última posició de la graella. El cerverí ha quedat per darrera del seu company d’equip l’alemany Stefan Bradl (1:57.573), el pilot provador, que ha ocupat el lloc de Marc Márquez, absent per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)