Motociclisme

En Moto 2 Lowes fa valer el temps del matí en el GP de Catalunya

Motor. Vierge acaba els entrenaments lliures amb el vuitè temps, després de ser el tercer més ràpid en la sessió de la tarda

El britànic Sam Lowes (Kalex) ha fet valer el temps de la sessió d’entrenaments lliures del matí per aconseguir el millor registre del dia en Moto 2 amb 1:44.122. Ningú l’ha pogut superar a la tarda ja que el més ràpid en la segona sessió ha estat l’alemany Marcel Schrotter (Kalex) amb 1:44.531 que l’han situat tercer del dia, també per darrera del líder del mundial, l’italià Luca Marini (Kalex), que al matí ha marcat 1:44.322.

El barceloní Xavi Vierge (Kalex) ha acabat el combinat de les dues sessions en el circuit Barcelona-Catalunya en la vuitena posició amb un temps d’1:44.800. Aquest registre ha estat el tercer millor dels que s’han aconseguit en els entrenaments de la tarda. Edgar Pons ha acabat la jornada en la dissetena posició amb l’1:45124 de la sessió del matí. El barceloní ha tingut problemes a la tarda (1:46.711).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)