Motociclisme

Viñales i les Yamaha dominen

Motor. Ha fet el millor registre en els dos entrenaments lliures de Moto GP. Arenas ha estat el tercer més ràpid en Moto 3 i Pons ha sorprès en fer el quart temps en Moto 2 en el GP d’Aragó

Maverick Viñales (Yamaha) va dominar la primera jornada d’entrenaments lliures de Moto GP i va fer els millors registres en les dues sessions del GP d’Aragó, en una jornada dominada per les Yamaha que van ocupar els tres primers llocs. El rosinc ha fet un millor registre, d’1:47.771, i també va demostrar que té un gran ritme de cara a la cursa. Darrere seu va acabar el francès Fabio Quartararo (1:48.020), líder del mundial, i l’italià Franco Morbidelli (1:48.218). Quatre catalans més van estar entre els deu millors, amb un sorprenent Aleix Espargaró (Aprilia) en la sisena plaça, mentre que el seu germà Pol (KTM) va ser setè; Àlex Márquez (Honda), vuitè, i Àlex Rins (Suzuki) va ocupar la desena plaça.

Albert Arenas (KTM) va ser el tercer més ràpid del dia en Moto 3 amb un registre d’1:58.676 marcat en els últims instants de la segona sessió. El gironí va quedar a mig segon del madrileny Raúl Fernández (KTM), que va fer 1:58.114. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) va ser declarat apte per competir després de la forta caiguda que va protagonitzar a Le Mans i va fer el setzè temps.

En Moto 2, Edgar Pons (Kalex) va fer una gran segona sessió i va sorprendre tothom amb el quart millor temps d’1:53.017. El més ràpid va ser l’italià Fabio di Giannantonio (Speed Up) amb 1:52.748. Xavi Vierge (Kalex) va tenir permís per disputar el gran premi tot i les quatre fractures que té als peus, tres al dret i una a l’esquerre. Va anar adaptant-se a poc a poc i va fer el 21è temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)