Motociclisme

Marc Márquez fa oficial que no tornarà a córrer aquesta temporada

El campió mundial de MotoGP es va lesionar en el primer Gran Premi d’aquest 2020

Marc Márquez ha fet oficial que no tornarà a córrer en aquesta temporada 2020. El vuit vegades campió mundial, sis en MotoGP, ho ha comunicat a través de les xarxes socials: “Aquesta temporada no tornaré a competir. Després d’avaluar com està el braç amb els doctors i el meu equip, hem decidit que la millor opció és tornar el proper any. Ara toca seguir amb el procés de recuperació. Gràcies pels missatges de suport. Amb moltes ganes de tornar al 2021.”

El pilot d’Honda es va lesionar en el primer Gran Premi de la temporada a Jerez en el mes de juliol, i després de ser operat d’una fractura a l’húmer del braç dret va reaparèixer en la següent cursa, però es va ressentir i va tornar a passar pel quiròfan per tornar a posar bé la plaça a l’húmer. S’havia especulat si podria tornar a les pistes en alguns dels últims Grans Premis d’aquest any, però no serà així i fins el 2021 no tornarà a córrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)