Motociclisme

El TAS sanciona Iannone amb quatre anys per dopatge

El pilot italià de MotoGP va donar positiu al novembre del 2019 a Malàisia i hi havien recursos presentats

El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) ha anunciat la seva decisió de sancionar amb quatre anys d’inhabilitació al pilot italià de MotoGP Andrea Iannone perquè el considera culpable de la violació de les normes antidopatge.

La Federació Internacional de Motociclisme (FIM) el va sancionar amb 18 mesos per la presència de drostanolona, un esteroide anabolitzant. Tant Andrea Iannone com l’Agencia Mundial Antidopatge (AMA) van presentar un recurs davant el TAS, i la del pilot va ser rebutjada. La decisió del TAS s’aplicarà a partir del 17 de desembre del 2019.

En el GP de Malàisia del 3 de novembre de 2019 Andrea Iannone es va sotmetre a un control antidopatge que va revelar la presència de drostanolona. El pilot italià va afirmar i que la substància prohibida provenia de carn contaminada que havia ingerit en aquestes dates a Malàisia i que havia de ser absolt. L’AMA va sol·licitar una sanció més dura, de quatre anys, en considerar que Andrea Iannone no havia aconseguit establir de manera suficient l’origen de la ingestió de la substància prohibida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)