Motociclisme

Maverick Viñales fa el segon millor temps i Aleix Espargaró el tercer en MotoGP

Zarco és el més ràpid en el GP de Portugal

Maverick Viñales (Yamaha) i Aleix Espargaró (Aprilia) han fet el segon i el tercer millor registre en la primera jornada d’entrenaments de MotoGP del GP de Portugal. El rosinc ha marcat 1:39.536 mentre que el granollerí ha acabat amb 1:39.645. El millor del dia en aquest circuit de Portimão que s’estrena en el mundial ha sigut el francès Johann Zarco (Ducati) amb un temps d’1:39.417, més d’una dècima per davant de Maverick Viñales.

L’empordanès –quart del mundial–, és el que ha aconseguit una millor posició dels que estan lluitant pel subcampionat de la màxima categoria. L’italià Franco Morbidelli (Yamaha), que ocupa el segon lloc, ha fet el desè temps (1:39.888), mentre que el tercer, el barceloní Àlex Rins (Suzuki), només ha pogut ser el dissetè (1:40.213) en una sessió de tarda en la que ha caigut en els primers minuts.

Vierge cinquè en Moto2

En Moto2 Xavi Vierge (Kalex) ha fet el cinquè millor registre amb 1:43.314. Els pilots que lluitaran pel títol mundial han estat dels més ràpids. El líder, l’italià Enea Bastianini (Kalex) ha fet el cinquè temps (1:43.257) i no ha estat gaire allunyat del seu més directe rival, el britànic Sam Lowes (Kalex) que ha marcat el segon temps (1:43.123). El més ràpid ha sigut l’italià Luca Marini (Kalex), tercer en la general, que ha fet un registre d’1:42.941.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)