Dakar

Al-Attiyah repeteix victòria en cotxes i Sainz cedeix molt temps

Peterhansel manté el lideratge i Roma acaba tretzè la tercera etapa del Dakar

Nasser Al-Attiyah (Toyota) ha repetit la victòria que va aconseguir ahir en la segona etapa i ja en suma tres, comptant el pròleg. El qatarià s’ha situat en la primera posició una mica abans de la meitat de l’especial de 403 quilòmetres amb sortida i arribada a Wadi Ad-Dawasir. Ha ocupat el lloc al capdavant de la prova que fins llavors tenien el madrileny Carlos Sainz i el català Lucas Cruz (Mini) que al voltant del quilòmetre 180 s’han equivocat de camí i han perdut mitja hora. Nasser Al-Attiyah ha aconseguit la victòria amb 2:27 de marge sobre el seu company d’equip el sud-africà Henk Lategan. Carlos Sainz i Lucas Cruz han perdut 31:02 en la línia de meta.

Stéphane Peterhansel (Mini) ha acabat tercer l’etapa i manté el lideratge en la general de cotxes, però ara només té 5:09 de marge sobre Nasser Al-Attiyah que ha pujat al segon lloc. Carlos Sainz i Lucas Cruz estan a 33:34 i han baixat fins la quarta posició.

L’osonenc Nani Roma i el seu copilot el francès Alex Winocq (Hunter) ha finalitat l’etapa en la tretzena posició a 26:31 del guanyador. Han començat be l’etapa i després de cedir algunes posicions a la meitat de la prova s’han situat entre els quinze millors i s’hi han mantingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)