Més motor

MOTOR / GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MOTOCICLISME

Elias és al davant

El de Manresa fa el quart millor temps i avui vol acabar, cosa que no fa a Montmeló des del 2004

Toni Elias
MORIWAKI
«Estic content amb la primera línia. Al final de la sessió hem trobat el ritme i si no fos pel tràfic hauríem fet una millor volta. Estic molt motivat: corro a casa i sento tot el suport de la gent»

Bones sensacions les de Toni Elias, líder del mundial de Moto 2, després d'ahir. El pilot de Manresa va acabar marcant el quart millor temps de la graella, un registre, però, mig segon per sobre de l'italià Andrea Iannone, que igual com fa vuit dies a Assen va fer la posició preferent i que va demostrar tenir el millor ritme de cursa entre tots els pilots.

Per al català de l'equip Gresini –que va completar un total de 19 voltes, 14 d'elles cronometrades– la d'avui serà una nova oportunitat per trencar el malefici que el persegueix des del 2004, última vegada que va acabar una cursa al circuit català. Elias, que als lliures del matí també havia fet el quart millor temps, va llimar quasi mig segon al seu temps de divendres. En tot cas, el que invita a l'optimisme en el bagenc és la sèrie final de voltes fetes, totes a 1:48 llevat d'una per culpa del trànsit –no tant el que tenia al davant, que també, com el que li seguia la roda per fer temps.

De la resta de catalans, magnífic sisè lloc de Carmelo Morales –el pilot de Castellar del Vallès substitueix Àxel Pons–, interessants temps de Jordi Torres i Ricky Cardús i, de nou, agra jornada per a Joan Olivé, enfonsat en la cua de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)