Dakar

Sebastien Loeb abandona el Dakar per problemes mecànics

El pilot francès Sebastien Loeb i el seu copilot, el monegasc Daniel Elena, han hagut d’abandonar el ral·li Dakar després de no poder completar la novena etapa per diversos problemes mecànics. Així ho informa l’edició digital de L’Equipe, que recorda que Loeb, nou vegades campió mundial de ral·lis i que va ser segon al Dakar de 2017 i tercer en el de 2019, ha estat perseguit pels problemes en el seu nou 4x4 construït per l’equip britànic Prodrive.

Divendres, l’alsacià havia passat part de la nit al desert després de trencar un triangle de la suspensió en la sisena etapa. El seu camió d’assistència no tenia la peça adequada, pel que va haver d’esperar durant moltes hores al desert abans de poder finalment reparar i tornar a sortir i acabar l’etapa a la nit amb més de deu hores perdudes.

Diumenge, el dia després del dia de descans, va trencar un eix del seu Hunter BRX en la setena etapa camí de cap a Djawf Amir. Loeb i Elena es van veure obligats a passar unes hores al bivac i van tornar a sortir el dilluns al matí a la vuitena etapa, a 13 hores i mitja del líder de la general, el seu compatriota Stéphane Peterhansel, i amb una sola roda de recanvi . Loeb es va aturar per primer cop al quilòmetre 43 de l’especial. Després d’una segona punxada, es va encallar de nou en el quilòmetre 83 i el Loeb-Elena 4X4 finalment va sortir de l’especial a la fi del dia després de diverses hores d’espera. L’alsacià va confirmar l’abandonament i va passar la informació als comissaris de la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)