MotoGP

Viñales diu que ser el primer líder de MotoGP és una pressió positiva

Rins afirma que ha de millorar en la sortida en la roda de premsa del GP de Doha

En la roda de premsa prèvia al segon Gran Premi del mundial de MotoGP que es disputa en el circuit de Losail, el GP de Doha, Maverick Viñales (Yamaha) ha explicat que tot i haver aconseguit la primera victòria no va fer una cursa perfecte i han de millorar i fer alguna cosa diferent. “Sabem que tenim un bon potencial. Tots els pilots potser faran un pas endavant i nosaltres també. Els deu primers seran més ràpids i nosaltres també tractarem de ser més ràpids” ha explicat el pilot de Roses. Respecte al fet d’afrontar la segona cursa com a líder –no era primer des de fa quatre anys–, el rosinc ha comentat: “Ser líder és una pressió positiva , vol dir que estem fent be les coses” i també ha afirmat: “No ens volem entusiasmar perquè sabem que hem de treballar, tinc confiança en mi i en la moto, i hem d’anar poc a poc.”

Maverick Viñales ha comentat que han pogut veure que la seva Yamaha ha funcionat bé en la primera cursa, però que saben que tenen punts forts i febles. Un altre punt que ha destacat el líder del mundial és que: “El desgast del pneumàtic en aquest circuit és molt alta i ho hem de saber gestionar.”

El sisè classificat en la primera cursa, Àlex Rins (Suzuki), ha comentat: “Vam fer una bona cursa, però el final el sisè lloc no es suficient, necessitem millorar alguna cosa petita i l’objectiu es clar hem de millorar la sortida i tractar de lluitar per les primeres posicions des de l’inici i mantenir els pneumàtics.” El pilot barceloní ha explicat: “Les segones curses en el mateix circuit l’any passat sempre van ser diferents. He estudiat amb el cap de mecànics per veure els punts on podré millorar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)