Més motor

Palou acaba tercer i puja al segon lloc de la general de l’IndyCar

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor sempre ha estat en les primeres posicions en el GMR Grand Prix d’Indianapolis

Àlex Palou ha tornat a pujar al podi en l’IndyCar i ha finalitzat en la tercera posició del GMR GRand Prix que s’ha disputat en el circuit mixt d’Indianapolis, dins el famós oval. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor s’ha situat en la segona posició de la general del campionat. Àlex Palou, de l’equip Chip Ganassi Racing, ha sortit des de la quarta posició de la graella i sempre ha estat entre els cinc primers lluitant per les places de podi i ha liderat la cursa una volta.

La victòria ha sigut pel jove neerlandès Rinus Veekay, mentre que el segon lloc l’ha ocupat el francès Romain Grosjean, que ha debutat en l’IndyCar aquesta temporada després de deixar la Fórmula 1. Per primera vegada a l’història el podi l’han ocupat tres pilots europeus.

Aquest segon podi situa Àlex Palou, que va guanyar la primera cursa, en la segona posició de la general amb 163 punts. Només el supera el seu company d’equip, el neozelandès Scott Dixon –que va ser novè–, amb 176.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)