Ral·lis

Segona victòria del jove Rovanperä, 20 anys, en el mundial

El finès s’ha imposat amb autoritat en el ral·li de Grècia

Kalle Rovanperä (Toyota Yaris) ha aconseguit la seva segona victòria en el mundial al imposar-se amb autoritat en el ral·li Acròpolis de Grècia, la novena prova. El jove pilot finès, de 20 anys, es va convertir en el pilot més jove en guanyar una prova del mundial aquest mateix any al ser primer en el ral·li d’Estònia.

En aquesta prova a Grècia Kalle Rovanperä ha arribat líder a l’última jornada i ha anat a l’atac ampliant la seva avantatge. La segona posició ha sigut per l’estonià Ott Tänak (Hyundai i20) a 42.1 segons, mentre que tercer ha acabat el francès Sebastien Ogier (Toyota Yaris), el líder del mundial, a 1:11.3. El cantàbric Dani Sordo (Hyundai i20) ha mantingut la quarta posició l’últim dia i ha acabat quart a 3:01.0 del guanyador.

A falta de tres proves, Finlàndia, Catalunya i Monza, per acabar el mundial, Ogier suma 180 punts i en té 44 d’avantatge respecte el gal·lès Elfyn Evans (Toyota Yaris) i 50 amb el belga Thierry Neuville (Hyundai i20), que només han pogut ser sisè i vuitè, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)