Més motor

Belen Garcia finalitza desena de la general en el seu primer any en les WSèries

La català ha sigut dotzena i setena en les dues darreres curses que s’han disputat a Austin

Belen Garcia ha finalitzat en la desena posició de la general de les WSèries que ha disputat les seves dues últimes curses en el circuit de les Amèriques a Austin. La pilot de l’Ametlla del Vallès ha sigut dotzena i setena en les dues proves que s’han disputat aquest cap de setmana. No ha pogut estar entre les vuit millors de la general que es classifiquen directament pel campionat de l’any vinent.

El títol de campiona ha sigut per Jamie Chadwick, que ha guanyat les dues curses a Austin, i ha revalidat el títol del 2019, ja que l’any passat no es va disputar per la pandèmia. La seva única rival en l’última cursa era la seva compatriota Alice Powell, que no ha pogut estar al davant i ha acabat sisena. La valenciana Nerea Martí ha acabat quarta de la general i l’alacantina Marta Garcia dotzena

En la primera cursa Belen Garcia ha acabat en la dotzena posició després de tenir problemes amb el monoplaça. Ha fet una bona sortida i de la tercera posició s’ha situat segona, però després ha anat perdent posicions. En la segona prova ha sortit des de la cinquena posició i ha anat gairebé tota la cursa en la sisena plaça, però al final l’ha superat l’anglesa Alice Powell, que aspirava al títol i no ha pogut estar més endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)