MotoGP

Rossi: “Em sento orgullós d’haver fet créixer el seguiment del mundial de motociclisme”

El pilot italià ha estat el protagonista d’una roda de premsa prèvia al Gran Premi del País València, que diumenge serà l’última de la seva carrera esportiva en MotoGP

Valentino Rossi, de 42 anys i que diumenge posarà a Xest el punt final a 26 temporades en el mundial de motociclisme, ha estat el protagonista d’una roda de premsa prèvia al Gran Premi del País Valencià. Més enllà dels resultats i dels nou títols mundials al seu palmarès, Rossi ha comentat: “Em sento especialment orgullós d’haver contribuït al creixement del mundial de MotoGP. Penso que el fet d’haver-me convertit en una icona del motociclisme ha servit perquè el campionat guanyés en fama i seguiment. Per mi això és el més positiu.” El pilot italià admet que aquest serà un gran premi especial i emotiu, però ho intentarà viure amb “la màxima normalitat possible”. “Des que vaig anunciar la meva retirada, el juny a Àustria, que ja vaig rebre molts missatges de suport, tant de pilots ja retirats com els actuals i ha estat fantàstic”, ha afegit.

Abans de la roda de premsa, Rossi s’ha fet una fotografia històrica al costat de les nou motos amb les quals ha conquerit els nou títols del seu palmarès: un de 125 cc (Aprilia, 1997), un de 250 cc (Aprilia, 1999), un de 500 cc (Honda, 2001) i sis de Moto GP (dues amb Honda, 2002 i 2003, i quatre amb Yamaha. 2004, 2005, 2008 i 2009).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)