MotoGP

El llegendari Valentino Rossi s’acomiada amb un 10 a Xest, on guanya Bagnaia

Ducati ha fet el seu primer triplet de la història

Valentino Rossi s’ha acomiadat del mundial de motociclisme en una cursa molt emotiva de MotoGP en la que ha finalitzat en la desena posició en el GP del País Valencià. El llegendari pilot italià ha posat fi a 26 temporades en actiu en les que ha aconseguit 9 títols mundials i 6 subcampionats. La jornada ha estat plegada de petits homenatges a Valentino Rossi que sobre el circuit de Xest i davant unes grades plenes d’aficionats i tenyides de color groc i del número 46, ha intentat donar el millor d’ell mateix i ha igualat el segon millor resultat de la temporada, al ser desè.

La victòria ha sigut pel subcampió mundial l’italià Francesco Bagnaia, que ha encapçalat el primer triplet de Ducati de la història ja que el madrileny Jorge Martín ha acabat segon i l’australià Jack Miller tercer. El millor català ha sigut Aleix Espargaró (Aprilia) en el novè lloc, mentre que Àlex Rins (Suzuki) ha caigut quan anava tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)