MotoGP

Marc Márquez diu que no ha perdut velocitat, que l’està trobant una altra vegada

El cerverí ha fet un repàs de l’nici de la temporada en un acte d’Estrella Galícia a Madrid, on viu ara

Marc Márquez ha comentat el seu inici de temporada en un acte d’un dels seus patrocinadors, Estrella Galícia, que ha fet a Madrid. El cerverí ha explicat que després de dos anys de lesions intentarà el repte de lluitar pel títol, que no ha perdut la velocitat que tenia i que l’està tornant a trobar. També ha explicat la seva adaptació a la nova Honda i com va anar la primera cursa a Qatar.

El vuit vegades campió mundial està vivint a Madrid per estar aprop dels metges que estan controlant la recuperació de les últimes lesions. Afirma que: “Canvia la vida, però l’estil de vida no ho fa.” Marc Márquez ha reconegut que el seu ADN continua essent el d’arriscar, però ha dit. “Ara haig de tirar una mica d’experiència. Pots arriscar quan tens velocitat. Ara em falta aquest punt de velocitat, que no l’he perdut, l’estic trobant altre vegada”. Ha afirmat que a Qatar va anar a assegurar en cursa, tot i que va arriscar i ho va intentar, però que no estava per guanyar.

L’objectiu de Marc Márquez en MotoGP continua essent guanyar i lluitar pel títol: “Dic obertament que vull tornar a guanyar i a lluitar pel mundial. N’estic convençut, si estic preparat o no el temps ho dirà.” El cerverí ha explicat que l’Honda de l’any passat era molt bona i que la nova és diferent. “És una moto molt bona, amb molt potencial, però de moment amb l’altre em trobava més còmode. La coneixia més, era més previsible i sabia el que necessitava la moto per anar ràpid. Ara és diferent, vaig ràpid sense saber com. He d’entendre que necessita la moto i que he de fer jo per anar ràpid”.

Marc Márquez també ha reconegut que falten pilots referents en la MotoGP actual: “Hi ha hagut un canvi de generació. Els noms amb currículum que la gent coneix s’han anat retirant, Pedrosa, Lorenzo, Rossi, i pugen joves. No tenen tant de nom però van ràpid i faran el mateix espectacle”. Explica que s’aniran fent un nom amb la rivalitat en les curses, la tensió dels grans premis i els resultats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)