Fórmula 1

El Govern aprova l’aval al Circuit per organitzar la Fórmula 1 del 2023 al 2026

El Govern ha aprovat l’aval a Circuits de Catalunya, SL per al contracte de promoció de carrera amb Formula One World Championship Limited (FOWC), a fi de garantir el pagament dels drets contractuals per a l’organització del Gran Premi de Fórmula 1 del 2023 al 2026.

Aquest aval, ha explicat aquest dimarts la Generalitat, no genera cap nou contracte ni compromís respecte a l’acord signat el 2021 amb els organitzadors de la Fórmula 1, quan es va assegurar la celebració del gran premi al Circuit de Catalunya en els propers quatre anys.

Així mateix, el Govern també ha autoritzat el contraaval davant l’entitat financera garant.

L’import avalat no pot superar els 25 milions de dòlars per a l’any 2023; els 25,5 milions dòlars per al 2024; els 26,5 milions de dòlars per a l’any 2025; i els 28 milions de dòlars per a l’any 2026.

La renovació del contracte amb la Fórmula 1, ha recordat el Govern, va lligada a un replantejament de la infraestructura, per adequar-la als nous valors i principis de la mobilitat del segle XXI. Aquest nou plantejament es definirà en el Pla Estratègic del Circuit de Catalunya, que es presentarà a la tardor, amb l’objectiu de dinamitzar-lo i vincular-lo a la sostenibilitat i la innovació tecnològica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)