Fórmula 1

Fernando Alonso pilotarà un Aston Martin a partir del 2023

Fernando Alonso Serà pilot d’Aston Martin a partir de 2023. L’asturià, doble campió mundial de fórmula 1, ha signat un contractat de diversos anys, segons ha anunciat l’escuderia britànica. En un comunicat, Aston Martin reconeix que la “increïble experiència de Fernando i el seu ritme i habilitat brillant en carrera és una clara declaració d’intencions d’una organització que s’ha compromès a desenvolupar un equip guanyador de Fórmula 1”. Fernando Alonso s’ha mostrat molt optimista respecte al futur: “Aquest equip està aplicant clarament l’energia i el compromís per guanyar, i per tant és un dels més interessants de la Fórmula 1 avui dia”. L’asturià ha comentat que continua amb ganes de pilotar i lluitar per guanyar: “Segueixo tenint la gana i l’ambició de lluitar per estar al capdavant, i vull formar part d’una organització que està compromesa amb l’aprenentatge, el desenvolupament i l’èxit, si bé tots som conscients que queda molt per fer per arribar i que hem d’aplicar totes les nostres energies a la feina conjunta per trobar el rendiment”

Fernando Alonso deixarà Alpine al final d’aquesta temporada i ocuparà la plaça de Sebastian Vettel a Aston Martín, ja que el pilot alemany ha decidit retirar-se al final de l’any. El seu company serà el canadenc Lance Stroll, fill del president executiu d’Aston Martin, Lawrence Stroll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)