MotoGP

Aleix Espargaró pateix una forta caiguda en el FP4, passa pel centre mèdic i podrà fer la qualificació

Aleix Espargaró ha patit una forta caiguda en les primeres voltes del FP4, l’entrenament previ a la qualificació de MotoGP, i en què els temps no compten. Ha passat pel centre mèdic, on se li ha detectat  una forta contusió en el peu dret. Se li han fet radiografies, s’ha valorat la situació i el granollerí ha estat declarat apte, per la qual cosa podrà sortir a fer la classificació.

El pilot d’Aprilia ha sortit volant quan la moto ha marxat de darrere, ha topat contra el terra amb violència, i la cama dreta ha rebut un cop fort. L’han tret de la pista en llitera, i després l’han portat al centre mèdic del circuit de Silverstone.

Aleix Espargaró, segon de la general del mundial, havia fet el cinquè millor temps en els entrenaments, i en la qualificació aspirava a fer la posició preferent o a estar en la primera línia per mantenir la seva lluita pel mundial amb Fabio Quartararo (Yamaha).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)