Ral·lis

Neuville és el primer líder del ral·li de Bèlgica i Rovanperä abandona per un accident

El líder del mundial fa varies voltes de campana en el segon tram

El belga Thierry Neuville (Hyundai), tercer a la classificació general del mundial de ral·lis, és el primer líder del ral·li de Bèlgica que s’ha iniciat avui.El líder del mundial, el fines Kalle Rovanperä (Toyota), ha abandonat en el segon tram per un especatcular accident.

Neuville ha completat la primera etapa, amb vuit trams, amb un temps de 49:50.4, i supera per només dos segons i mig l’estonià Ott Tänak (Hyundai). El gal·lès Elfyn Evans (Toyota), va tercer a 13.7 segons.

Kalle Rovanperä ha guanyat el primer tram, però en el segon ha caigut en una rasa de drenatge a la part exterior d’un revolt a esquerres. El seu Toyota ha fet varies voltes de campana espectaculars, però el fines i el seu copilot Jonne Halttunen han sortit il·lesos. Amb aquest abandonament, les esperances del finlandès d’aconseguir el títol mundial de manera matemàtica aquest cap de setmana s’han acabat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)