MotoGP

Aleix Espargaró és quart i Marc Márquez, sisè, el primer dia d’entrenaments en el GP del Japó

Les Ducati de Miller i Bagnaia dominen a Motegi

Aleix Espargaró (Aprilia) ha finalitzat en la quarta posició i Marc Márquez (Honda) en la sisena el primer dia d’entrenaments del GP del Japó. Les Ducati de Jack Miller, amb 1:44.509, i de Francesco Bagnaia, a 0.028, han ocupat les dues primeres places. El granollerí ha acabat a 68 mil·lèsimes del millor registre i el cerverí a 147. Pol Espargaró (Honda) ha estat vuitè i Maverick Viñales (Aprilia) desè i passarien a la Q2, ja que per la sessió d’entrenaments de demà hi ha previsió de pluja. Àlex Rins (Suzuki) ha acabat tretzè i Àlex Márquez (Honda), vintè.

El primer dia d’entrenaments del GP del Japó només hi ha hagut una sola sessió ja que s’ha disputat només una setmana després del GP d’Aragó i per evitar problemes logístics en el llarg viatge, es va anul·lar la del matí. En MotoGP, però es va incrementar el temps de la sessió d’entrenaments de la tarda i va passar a una hora i quinze minuts.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) ha fet el vuitè millor registre amb 1:51.291 i s’ha quedat a vuit dècimes del millor temps del dia que l’ha aconseguit el líder del mundial, el mallorquí Augusto Fernández (Kalex), amb 1:50.493. Jeremy Alcoba (Kalex) ha marcat el setzè temps amb 1:51.916. En els primers i darrers minuts de la sessió hi ha hagut una mica de pluja.

En Moto3 el més ràpid ha sigut el brasiler Diogo Moreira (KTM) amb 1:57.252, mentre que el líder del mundial, el mallorquí Izan Guevara (Gas Gas), ha fet el setè temps (1:57.664) a quatre dècimes. Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat quinzè amb 1:58.183.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)