Superbikes

Bautista domina des de la sortida el GP de Catalunya i Vierge acaba dotzè

Demà es disputa la cursa ‘superpole’, a l’esprint, i la segona llarga en el Circuit Barcelona-Catalunya

Álvaro Bautista (Ducati) ha dominat completament la primera cursa del GP de Catalunya de superbike i ha incrementat la seva avantatge com a líder del mundial. Xavi Vierge (Honda) no ha fet una bona sortida i ha ocupat la dotzena posició. Demà es disputarà la cursa superpole, a l’esprint i amb la meitat de voltes (11 h), i després la segona cursa llarga (14 h).

Álvaro Bautista ha sortit cinquè i s’ha posat primer en el primer revolt. El pilot de Talavera de la Reina s’ha començat a distanciar dels seus rivals i ha guanyat amb comoditat amb més de vuit segons de marge. L’irlandès Jonathan Rea (Kawasaki) no ha fet una bona sortida i ha perdut llocs, però després ha remuntat i ha acabat segon per davant del nord-americà Garret Gerloff (Yamaha). El turc Toprak Razgatlioglu (Yamaha), segon del mundial, ha anat segon moltes voltes i al final ha tingut problemes de pneumàtics i ha acabat cinquè.

Xavi Vierge ha sortit des de la novena posició, però ha perdut llocs i ha baixat a la tretzena plaça en la primera volta. El de Castellbisbal ha remuntat poc a poc fins al desè lloc, però en les dues darreres voltes ha cedit i ha acabat dotzè. El pilot de Santa Maria de Palautordera, Òscar Gutiérrez (Kawasaki), convidat en aquesta cursa, ha finalitzat dissetè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)