Fórmula 1

Verstappen té la primera opció de revalidar el títol mundial a Singapur

El neerlandès diu que no hi pensa, que no hi ha pressa i que va cursa a cursa

Max Verstappen té la primera oportunitat de revalidar el seu títol mundial de Fórmula 1 en el GP de Singapur que s’inicia demà. El neerlandès de Red Bull és el líder destacat i en el circuit urbà de Marina Bay i en aquesta cursa nocturna que no s’ha disputat els dos darrers anys per la pandèmia, pot deixar resolt matemàticament el títol, tot i que no és fàcil i s’han de donar diverses combinacions de resultats.

Max Verstappen ha explicat en arribar a Singapuur que no pensa en el títol i que va cursa a cursa: “No estic pendent de si guanyo el títol aquí; només vull tenir un bon cap de setmana a pista i prendre’m les coses carrera a carrera. no hi ha pressa”. El neerlandès suma 335 punts i en té 116 més que Charles Leclerc (Ferrari), 125 més que el seu company d’equip Sergio Pérez, i 132 que George Russell (Mercedes), quan falten sis grans premis per disputar amb 164 punts en joc, comptant les voltes ràpides i la cursa a l’esprint que queda.

Si Verstappen guanya a Singapur només quedarien 138 punts en joc i seria campió si Leclerc és novè a o pitjor, i Pérez no millori un quart lloc o acabi en aquesta posició sense marcar la volta ràpida. Si el neerlandès també fa la volta ràpida el monegasc hauria de ser vuitè a pitjor i el mexicà no pujar al podi. Rusell ja quedaria descartat.

En aquesta cursa Fernando Alonso millorarà el rècord històric de curses disputades a F1 de Kimi Raikkonen, que va prendre la sortida en 349 carreres. L’asturià va igualar la marca del finlandès fa dos diumenges i l’ampliarà a 350 diumenge –si no passa res–, a Marina Bay.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)