Fórmula 1

Multen Red Bull amb 7 milions de dòlars per excedir el límit de costos del 2021

Red Bull ha arribat a un acord amb la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA), després de l’incompliment del reglament financer del 2021, per la qual cosa haurà d’abonar una multa de 7 milions de dòlars. Per primera vegada a la història de la F1, els deu equips havien de presentar comptes de les seves despeses anuals respecte al límit de costos per al 2021 abans del mes de març següent. La FIA ha anunciar a Mèxic que Red Bull ho havia incomplert, i assenyala que Red Bull Racing ha cooperat durant tot el procés de revisió i ha proporcionat la informació que han demanat.

La FIA ha assenyalat que Red Bull va excedir el límit de costos del 2021 de 118.036.000 lliures esterlines per menys del 5% (864.000 lliures esterlines), que és una infracció menor. Red Bull també rebrà una sanció esportiva menor en forma d’una reducció del 10% en els límits assignats de proves de túnel de vent i de dinàmica de fluids computacional.

Aston Martin també ha estat multat per superar el limit de costos, però en el seu cas només amb 450.000 dòlars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)