Fórmula 1

Quinzena victòria de Verstappen i subcampionat mundial per Leclerc

Ferrari canvia d’estratègia i el monegasc, segon, supera Pérez, que no pot culminar la remuntada i acaba tercer

Max Vertappen (Red Bull) ha aconseguit la seva quinzena victòria de la temporada, mentre que la lluita pel subcampionat mundial s’ha decantat per Charles Leclerc (Ferrari) que ha acabat segon amb 1.3 segons de marge sobre Sergio Pérez (Red Bull) que ha ocupat la tercera posició.

El triomf del neerlandès no ha tingut història i ha dominat des de l’inici. Per darrera el monegasc i el mexicà, han lluitat per acabar segon del mundial. Sergio Pérez ha anat per davant fins a la volta 34 de les 58 del gran premi, quan ha fet el segon canvi de pneumàtics. Ferrari ha canviat d’estratègia, Charles Leclerc no s’ha aturat per fer el segon canvi i això l’ha mantingut per davant en la segona posició. El mexicà, que estava a17 segons del monegasc, ha iniciat la remuntada amb uns pneumàtics més frescos i ha estat a punt d’atrapar als monegasc. No ho ha aconseguit i ha acabat tercer en el mundial.

Carlos Sainz (Ferrari) ha ocupat el quart, mentre que Fernando Alonso s’ha retirat. Ferrari ha ha aconseguit també el subcampionat mundial de constructors. Sebastian Vettel (Aston Martin) s’ha retirat de la Fórmula 1 en aquest gran premi i ha finalitzat en la desena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)