MotoGP

Yamaha presenta la nova moto amb la qual Quartararo vol recuperar el títol

El francès Fabio Quartararo i l’italià Franco Morbidelli, han vestit de gala avui a Jakarta les seves noves Yamaha YZR M 1 oficials, amb les que disputaran el campionat del mon de MotoGP 2023. Quartararo, campió el 2021, espera recuperar el títol que l’any passat es va endur l’italià Pecco Bagania (Ducati). L’equip Yamaha de MotoGP ha dissenyat el seu nou esquema de colors en el concessionari de la marca japonesa “Indonesia Motor Manufacturing”, el major centre de concessionaris del món de Yamaha. El president de Yamaha Motor i el president de Yamaha Motor Racing, Takahiro Sumi, el director general de Yamaha Motor Racing, Lin Jarvis, el president de Yamaha Indonesia Motor Manufacturing, Dyonisius Beti, el director de l’equip Massimo Meregalli, i els pilots Fabio Quartararo i Franco Morbidelli, han pujat a l’escenari per compartir el seu entusiasme davant l’inici del campionat del mon de MotoGP 2023 a Portugal el proper mes de març.

Yamaha té una aliança global a llarg termini amb el patrocinador principal de l’equip, Monster Energy, fundada en la seva passió per les carreres després d’un primer acord de patrocini de diversos anys que es va firmar a l’estiu de 2018; es va ampliar en el Gran Premi de Catalunya de l’any passat i es va celebrar adequadament quan Fabio Quartararo va guanyar el títol mundial.

La nova decoració de l’equip, de camuflatge, mescla dels colors de Yamaha (amb una nova incorporació de gris) amb l’esquema de colors de l’estil de vida aventurer de Monster Energy, segueix sent recognoscible a l’instant en les motos, en el logotip i en els uniformes de l’equip. Quartararo ha recordat que les seves vacances d’hivern “no han anat del tot bé” perquè es va lesionar “la mà durant un entrenament de motocròs”, encara que de seguida ha aclarit que havia seguit “treballant sense parar” . “Amb molt de cardio per assegurar-me que estic al cent per cent per a la temporada 2023”, assegura. “La meva lesió a la mà també està totalment recuperada, així que em sento preparat per tornar a lluitar pel títol i crec que la nova decoració de camuflatge és un bon canvi, m’agrada la nova imatge i és bo canviar una mica”, ha afegit Quartararo durant la presentació de l’equip. “Però el més important és que estic desitjant tornar a pilotar i tinc molta curiositat per provar la YZR-M1 2023 a Sepang. Ara només vull tornar a lluitar pel títol”, ha subratllat convençut el francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)