MotoGP

Àlex Márquez, lesionat després de la seva caiguda al GP de les Amèriques

El problema, a la cama esquerra, així i tot, no és tan greu i no perilla la seva presència en el GP d’Espanya a Jerez a finals del mes d’abril

Àlex Márquez (Ducati) pateix algunes petites lesions després del cap de setmana del GP de les Amèriques. El lleidatà té una ruptura al quàdriceps i distensió del lligament de la cama esquerra. “Avui s’ha vist amb l’ecògraf que, després de l’impacte de diumenge, hi ha trencament muscular del vast extern del quàdriceps i distensió del lligament”, ha confirmat el pilot de l’equip Gresini al seu compte personal de Twitter.

Márquez va tenir un dissabte i diumenges bastant dolents al Circuit de les Amèriques. I és que en la jornada de dissabte va caure i va vomitar. Això sí, les coses van anar pitjor el diumenge, quan va caure amb Jorge Martin durant la primera volta de la cursa. Semblava que la caiguda no havia estat tan greu, però el pilot de Cervera es va quedar enganxat al manillar de la seva Ducati.

Per aquest motiu, va anar al Centre Mèdic del circuit d’Austin, on no li van detectar cap problema físic. No obstant això, en proves posteriors, s’ha confirmat que sí que hi ha una petita lesió i, per tant, haurà de reposar. Això sí, tal com confirma ell, no es perdrà la cursa del GP d’Espanya a Jerez, que se celebrarà entre el 28 i 30 d’abril. “No m’impedirà competir, però aquests dies cal baixar el nivell d’entrenaments per recuperar de cara Jerez”, ha dit el pilot de l’estructura italiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)