Fórmula 1

Max Verstappen guanya un super esprint en el GP de Bèlgica

Per culpa de la pista mullada la sortida es fa darrera el cotxe de seguretat i es redueixin el número de voltes

Max Verstappen (Red Bull) ha guanyat la cursa de l’esprint del GP de Bèlgica, que la pluja i la pista mullada han fet que és reduís el número de voltes, de quinze a onze, i s’ha convertit en un super esprint de només onze i en el que hi ha hagut un cotxe de seguretat que ha estat dues voltes en pista. Quan s’havia de donar la sortida la intensa pluja l’ha retardat una mitja hora, i al final s’ha sortit amb el safety car al davant i l’obligació de posar pneumàtics de pluja.

Els monoplaces han donat quatre voltes i quan s’ha iniciat la prova tots han entrat a posar pneumàtics intermedis en les dues primeres voltes. Max Verstappen que tenia la pole , ha perdut un lloc i Oscar Piastri (McLaren) s’ha posat líder. Fernando Alonso (Aston Martin) ha fet una virolla i ha abandonat. Ha entrat el cotxe de seguretat i quan s’ha reprès la prova el neerlandès ha superat l’australià i ha marxat cap a la victòria. Per darrera Lewis Hamilton (Mercedes) ha topat amb Sergio Pérez (Red Bull), el mexicà ha hagut d’abandonar i l’anglès ha estat sancionat amb cinc segons. Malgrat entrar a meta quart ha baixat a la setena plaça i Carlos Sainz (Ferrari) ha guanyat un lloc i ha estat quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)