Dakar

Peterhansel aconsegueix una històrica 50a victòria d’etapa en cotxes

Sainz i Cruz es posen líders de la general

Stephane Peterhansel (Audi) ha guanyat la segona etapa del Dakar després d’una espectacular lluita amb Sébastien Loeb (Prodrive) al que ha superat per només 29 segons en la línia de meta. Amb aquest triomf Stephane Peterhansel ha arribat a les 50 victòries en la categoria de cotxes i a 83 en total comptant les seves participacions en motos i cotxes. El francès ha igualat a Ari Vatanen, que fins ara tenia el rècord de triomfs en cotxes.

La tercera plaça l’ha ocupat el jove nord-americà que s’estrena en la categoria de cotxes Seth Quintero (Toyota) que ha arribat 3:11. El madrileny Carlos Sainz i el copilot català Lucas Cruz (Audi) han cedit temps i han entrat en la vuitena posició a 17:15 del guanyador. Tot i això s’han situat líders de la general i tenen 1:51 de marge sobre el segon, el saudita Yazeed Al Rajhi (Toyota), que ha estat cinquè de l’etapa a 7:11. E brasiler Lucas Moraes i el copilot català Armand Monleon (Toyota) han ocupat el novè lloc de l’etapa a 17:51 del guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)