Dakar

Gerard Farrés guanya la segona etapa en SSV i és el nou líder de la general

Han fet el segon temps, però els primers han estat penalitzats

Gerard Farrés i Diego Ortega (Can-Am) han guanyat la segona etapa en la categoria de SSV i són els nous líders de la general. El manresà i el copilot de Melilla han arribat a meta en el segon lloc a 30 segons del brasiler Rodrigo Varela (Can-Am), però més tard ha estat penalitzat amb 15 minuts i el català ha aconseguit la victòria. Només han superat per 5 segons el francès Xavier de Soultrait (Polaris). Gerard Farrés s’ha situat primer de la general i ara té 2:13 sobre Rodrigo Varela.

En la categoria challenger el polonès Eryk Goczal i el copilot català Oriol Mena (Taurus) han aconseguit la tercera victòria. Ja havien guanyat el pròleg i la primera etapa. En questa segona etapa han superat per 1 minut el seu tiet Michal Goczal (Taurus). En la general mantenen el primer lloc amb 1:19 de marge sobre Michal Goczal.

El pilot de motos català Carlos Falcón (KTM) ha caigut en el quilòmetre 448 de l’etapa i ha estat evacuat l’hospital en helicòpter. L’organització ha dit que el seu estat es considera greu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)