Dakar

Al-Attiyah guanya per fi una etapa, i ja és segon de la general

L’argentí Yacopini i el copilot gironí Oliveras ocupen el tercer lloc de la jornada

Nasser al-Attiyah (Prodrive) ha guanyat per fi una etapa en aquesta edició del Dakar ja que en les dues anteriors havia dominat pràcticament tota a cursa i en els últims quilòmetres va veure com s’escapava la victòria per menys de dos minuts. El qatarià s’ha imposat amb 1h37:25 en l’etapa més curta del recorregut, de 118 km entre Al-Hofuf i Shubaytah. Nasser al-Attiyah ha superat per 1:51 el francès Guerain Chicherit (Toyota) i per 1:58 l’argentí Juan Cruz Yacopini i el copilot gironí Dani Oliveras (Toyota), mentre que el líder de la general el saudita Yazeed Al Rajhi (Toyota) ha arribat a 2 minuts en el quart lloc

En la classificació general Nasser al-Attiyah ha pujat a la segona posició i està a 9:03 de Yazeed Al Rajhi, Carlos Sainz i Lucas Cruz (Audi) no han fet una bona etapa, han perdut més de nou minuts i ara són tercers de la general a 11:31.

Els pilots han entrat de ple en les dunes de l’inhòspit desert d’Empty Quarter, on demà i divendres disputaran la innovadora ‘crono 48 h’, una etapa de dos dies, que és tota una incògnita. En aquesta 6a etapa les motos i els cotxes aniran per rutes diferents, i el primer cotxe en sortir no tindrà la possibilitat de seguir les roderes de les motos i alguns pilots han preferit perdre una mica de temps avui i no ser dels primers en obrir la pista demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)