Dakar

Segona victòria de Van Beveren i Brabec, segon, consolida el lideratge en motos

El nord-americà deixa a Branch a més de set minuts en la general

Adrien van Beveren (Honda) s’ha imposat en la novena etapa de motos i ha sumat la seva segona victòria en aquesta edició del Dakar, després d’haver estat també el millor en la sisena, la de la ‘crono 48 h’. El francès ha obert pista en la majoria dels 417 km entre Hail i Al-Ula i per això ha tingut una bonificació de 5:36 que l’hi han permès ocupat el primer lloc de l’etapa amb 4h36:36, per davant de Ricky Brabec (Honda), que ha acabat segon a 42 segons.

El nord-americà ha fet una gran etapa i ha anat marcant els millors temps a cada punt de control. No ha pogut aconseguir la victòria, però el seu premi ha estat en la classificació general ja que ha tret clares diferències als seus dos perseguidors. Ross Branch (Hero) que estava segon a només 42 segons ha passat a estar a 7:09, mentre que Nacho Cornejo (Honda) ha perdut la tercera plaça i ara és quart a 13:46. Gràcies a la seva victòria Adrien van Beveren ha pujat fins al tercer lloc de la general i està a 11:16 de Ricky Brabec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)