Dakar

Brabec guanya després de tres segons llocs, i encara és més líder

Branch perd temps i Van Beveren s’apropa a menys d’un minut de la segona posició de la general

Ricky Brabec (Honda) ha aconseguit la seva primera victòria en aquesta edició del Dakar, després d’haver estat segon en tres etapes anteriorment. El nord-americà és encara més líder de la general de motos després d’aquesta desena etapa de 371 km amb sortida i arribada a Al-Ula. Ricky Brabec ha estat al davant la major part de l’etapa i s’ha imposat amb 3h51:39, superant per només dos segons al xilè Nacho Cornejo (Honda). El nord-americà s’ha beneficiat de la bonificació de 2:25 per obrir pista. El francès Adrien van Beveren (Honda) ha acabat tercer a 20 segons, gràcies també als 4:37 de bonificació per anar al davant durant molta part de l’etapa.

En la general Ricky Brabec ha ampliat la seva avantatge i ara el segon, Ross Branch (Hero) que ha perdut gairebé quatre minuts, està a 10:54. El pilot de Botswana veu perillar el segon lloc del podi, ja que Adrien van Beveren, tercer, l’hi ha retallat temps i s’ha situat a només 52 segons quan falten dues etapes pel final del Dakar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)