Trial

Toni Bou venç a Niça i suma el 3 de 3 en el mundial d’X-Trial

El pierenc amplia encara més el seu avantatge en la general i ara té 22 punts de marge

Toni Bou (Montesa) no te aturador i després d’imposar-se a la prova de Niça ha sumat la tercera victòria en les tres proves del mundial d’X-Trial que s’han disputat. En la final el pierenc s’ha enfrontat als dos pilots que el segueixen en la general i s’ha mostrat molt superior ja que ha guanyat amb 13 punts, mentre que el basc Jaime Busto (GasGas), segon, i el seu company d’equip el gallec Gabriel Marcelli (Montesa), tercer, han sumat 27 punts. En la general Toni Bou suma 65 punts i supera per 22 a Jaime Busto que en te 43, mentre que Gabriel Marcelli en suma 39..

En la primera ronda Toni Bou només va sumar 1 punt i va quedar per davant de Jaime Busto amb 6, mentre que Adam Raga va ser el setè amb 14 punts. En la segona ronda el pilot basc va ser el millor amb 3 punts de penalització i va quedar per davant del pierenc que en va sumar 5. Adam Raga va ser tercer amb 9 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)