Fórmula 1

Max Verstappen s’emporta la cursa a l’esprint a la Xina

El neerlandès va imposar-se sortint des de la quarta posició davant Lewis Hamilton i Sergio Pérez

Max Verstappen torna a pujar a l’esglaó més alt de la classificació a la cursa a l’esprint al circuit de Xangai. El neerlandès s’ha imposat després de sortir des de la quarta posició. A poc a poc, el campió del món ha anat remuntant posicions fins a la part mitjana de la cursa, on va aconseguir assaltar el lideratge per no deixar-lo fins al final.

Just darrere del tricampió del món, en la segona posició, va quedar-se el set vegades campió del món, Lewis Hamilton, qui va avançar al poleman, Lando Norris, a la sortida, i fins a l’arribada de Max Verstappen, va ser el líder de la cursa. Completant els tres primers, s’ha col·locat Sergio Pérez, qui no ha pogut completar la mateixa remuntada que el seu company d’equip.

Ja fora de les posicions del podi, es troben els dos pilots de Ferrari, amb Leclerc 4t i Sainz 5è, per davant dels McLaren de Lando Norris, 6è, i Piastri 7è, amb Russell 8è, el local Zhou Guanyu 9è i Kevin Magnussen completant els 10 primers. Per la seva banda, Fernando Alonso s’ha vist obligat a retirar-se per culpa d’un toc amb Carlos Sainz mentre lluitaven per les posicions del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)