MotoGP

Maverick fa el segon temps i Marc el tercer el primer dia a Jerez

Bagnaia bat el rècord absolut del circuit en MotoGP del GP d’Espanya

Maverick Viñales (Aprilia) ha marcat el segon temps i Marc Márquez (Ducati) el tercer en el primer dia d’entrenaments del GP d’Espanya que es disputa en el circuit de Jerez. El rosinc, que ha caigut en els primers minuts, ha fet després una bona sessió i ha acabat amb un registre d’1:36.125, mentre que el cerverí ha estat just al seu darrera amb 1:36.168. Els dos pilots catalans s’han quedat a una dècima del campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati) que ha fet el millor temps i ha establert un nou rècord absolut del circuit amb 1:36.025.

També han entrat en la Q2 Aleix Espargaró (Aprilia) que ha acabat setè a quatre dècimes del millor registre i Àlex Márquez (Ducati), que també ha caigut, i que ha estat desè a cinc dècimes. Hauran de disputar la Q1 Dani Pedrosa (KTM), que competeix amb una invitació i ha acabat catorzè a nou dècimes, i Àlex Rins (Yamaha), quinzè, també a nou dècimes.

En Moto2 el millor català ha estat Albert Arenas (Kalex) que ha acabat el primer dia d’entrenaments amb el novè temps d’1:41.265, a sis dècimes del millor registre que ha marcat Joe Roberts (Kalex) amb 1:40.664. Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el quinzè temps (1:41.529) a vuit dècimes, mentre que Xavier Artigas (Forward) ha estat el 32è i últim a gairebé tres segons (1:43.589). En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha fet el tretzè registre amb 1:45.493, a més d’un segon i mig del seu company d’equip David Alonso (1:43.710).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)