Fórmula 1

Hamilton, el més ràpid del dia al Circuit de Barcelona-Catalunya

Motor. La primera jornada d’entrenaments del Gran Premi de fórmula 1 a Montmeló se celebra amb bon temps i força igualtat al capdavant

Lewis Hamilton (Mercedes) ha fet el millor temps del dia en la segona sessió d’entrenaments lliures al Circuit de Barcelona-Catalunya. Amb un temps d’1:13.264, el set cops campió del món ha avantatjat Carlos Sainz (Ferrari) de 22 mil·lèsimes i Lando Norris (McLaren), de 55.

La sorpresa de la primera jornada del Gran Premi de fórmula 1 al Circuit ha estat el quart lloc de Pierre Gasly (Alpine), a 0.179. Un bon senyal per a la tornada a l’equip de Flavio Briatore, que avui ha estat nomenat com a assessor executiu de l’escuderia de matriu francesa, que travessa hores baixes.

Gasly ha relegat al cinquè lloc el líder del mundial, Max Verstappen (Red Bull), mentre que Charles Leclerc ha estat sisè, amb el segon Ferrari. Així doncs, en els cinc primers llocs trobem cinc equips diferents: Mercedes, Ferrari, McLaren, Alpine i Red Bull.

Tot just un segon separa Hamilton del dissetè classificat, Guanyu Zhou (Sauber), cosa que referma la gran igualtat de cap a cap del grup, si més no a una volta.

La jornada s’ha celebrat amb bon temps, que presumiblement continuarà dissabte, quan ha de quedar definida la graella del Gran Premi de diumenge i també se celebraran les primeres curses de suport, amb Mari Boya, onzè en la graella de fórmula 3, i Pepe Martí, catorzè en fórmula 2.

Amb força públic a les tribunes i pelouses del Circuit de Barcelona-Catalunya, de moment la cursa té un pronòstic ben obert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)