Fórmula 1

Lando Norris pispa la posició preferent a Max Verstappen al Circuit

Fórmula 1. El pilot de McLaren rebaixa de dues centèsimes el registre previ del cap de files de Red Bull, en un qualificatiu emocionant a Montmeló

Sorpresa en l’entrenament qualificatiu de fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. En l’última volta de la sessió, Lando Norris (McLaren) ha pispat la posició preferent a Max Verstappen (Red Bull). Semblava que el líder del mundial n’havia fet prou per encapçalar la graella, amb un registre d’1:11.403, però Norris l’ha rebaixat de dues centèsimes. És la segona posició preferent del pilot anglès.

La segona línia l’ocuparan els Mercedes de Lewis Hamilton i George Russell, que han superat els Ferrari de Charles Leclerc i Carlos Sainz, que sortiran de la tercera.

Una altra sorpresa positiva l’han donat els Alpine, tots dos en la Q3. Pierre Gasly s’ha classificat setè, per davant de Sergio Pérez (Red Bull), el seu company Esteban Ocon i Oscar Piastri. L’australià de McLaren ha sortit de la pista en el seu únic intent de la Q3 i ha quedat relegat al desè lloc.

Fora de la Q3 han quedat Fernando Alonso (Aston Martin, onzè), Valtteri Bottas (Sauber), Nico Hülkenberg (Haas), Lance Stroll (Aston Martin) i Guanyu Zhou (Sauber).

En la Q1, els eliminats han estat Kevin Magnussen (Haas), els RB de Yuki Tsunoda i Daniel Ricciardo, i els Williams d’Alex Albon i Logan Sargeant.

Diumenge, el Gran Premi a Montmeló engegarà a les tres de la tarda. Abans s’hauran disputat sengles curses de suport de F-Academy, F3 i F2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.