MotoGP

Martín fa la quarta ‘pole’ de l’any, i Àlex Márquez i Viñales cauen en la Q2

El cerverí sortirà cinquè i el rosinc setè en el GP d’Alemanya

Els pilots catalans no han estat afortunats en la Q2 del GP d’Alemanya i Àlex Márquez (Ducati) i Maverick Viñales (Aprilia) han caigut i no han pogut classificar en la primera línia. Jorge Martín (Ducati), el líder del mundial, ha aconseguit la seva quarta posició preferent de l’any i la dissetena en MotoGP. El madrileny ha fet un gran temps d’1:19:423 que és un nou rècord del circuit de Sachsenring. Ha superat per només 48 mil·lèsimes Miguel Oliveira (Aprilia), que ha sigut el segon.

Àlex Márquez s’ha quedat a tres dècimes i mitja, i sortirà des de la cinquena posició. El cerverí ha anat per terra en els últims minuts de la qualificació. Maverick Viñales, que ahir va ser el més ràpid, ha fet el setè temps a cinc dècimes de Jorge Martín en el primer intent, i en el segon intent ha patit una forta caiguda.

Marc Márquez (Ducati) sortirà des de la tretzena posició després de no poder superar la Q1. El cerverí s’ha infiltrat pel dolor que tenia en la part dreta de les costelles i al final s’ha quedat a una dècima i mitja de passar a la Q2. Marc Márquez estava fent una darrera volta molt bona i estava millorant el seu temps quan se l’hi ha creuat al davant Stefan Bradl (Honda) que anava molt lent, i ha hagut de frenar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)