Trial

Toni Bou torna al camí de la victòria a Alemanya

El pierenc supera Busto i amplia el seu avantatge en la general

Toni Bou (Montesa) ha tornat al camí de la victòria en la primera cursa del GP d’Alemanya que s’està disputant a Neunkirchen. El pierenc venia d’una segona posició a Itàlia després d’haver guanyat les cinc primeres curses del mundial. Toni Bou ha sumat 12 punts (7+5) i ha superat ajustadament al basc Jaime Busto (GasGas) que ha acabat amb 19 punts (14+5). El barceloní Miquel Gelabert (Vertigo) ha acabat sisè amb 44, mentre que el pilot d’Ulldecona, Adam Raga (Sherco), que era tercer del mundial, només ha pogut ser el vuitè amb 50 punts. El pierenc amplia la seva avantatge en la general i ara supera per 37 punts al segon, el seu company d’equip el gallec Gabriel Marcelli que només ha estat quart. Demà es disputarà la segona cursa.

En el mundial femení la terrassenca Berta Abellán (Scorpa) ha ocupat la tercera posició amb 18 punts (13+5) i ha quedat lluny de l’anglesa Emma Bristow que ha guanyat amb 5 punts (3+2) i consolida el seu lideratge en el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)