Trial

Doblet català de Toni Bou i Berta Abellán a Alemanya

Toni Bou (Montesa) s’ha imposat també avui a Neunkirchen en el segon dia del Gran Premi d’Alemanya, la quarta prova doble de les set previstes en el campionat –catorze curses– i s’acosta una mica més al títol amb set triomfs de vuit possibles. Bou ha fet un total de 14 punts de penalització. El podi l’han completat el basc Jaime Busto (Gas Gas), amb 25 punts de penalització, i el gallec Gabriel Marcelli (Montesa), amb 34 punts.

Bou s’ha situat líder amb només 9 punts de penalització en les dotze zones de la primera volta i Busto, que mantenia plenament les seves possibilitats, n’ha acumulat onze. L’italià Matteo Grattarola era tercer amb 21 punts de penalització. En la segona volta, Bou ha millorat amb tan sols 5 punts i Busto n’ha acumulat catorze. Els 12 punts de Marcelli, el segon millor registre, li han atorgat el podi.

Bou és lider destacat del mundial amb 157 punts, per davant del seu company Gabriel Marcelli (118) i de Busto (113).

En el mundial femení, la terrassenca Berta Abellán (Scorpa) ha guanyat la seva primera cursa de la temporada amb 9 punts (7+2) completant una actuació de gran nivell. La britànica Emma Bristow (Sherco) ha estat tercera amb 17 (14+3) després d’una mala primera volta. El segon lloc se l’ha endut la italiana Andrea Sofia Rabino (Beta), amb 15 punts (7+8). Bristow, que havia guanyat les tres proves anteriors, manté el lideratge amb 75 punts, però la catalana se situa segona amb 65 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)