Fórmula 1

Hamilton, 104 triomfs

Fórmula 1. L’anglès guanya davant el seu públic en un GP de la Gran Bretanya força caòtic i amb sol i pluja, per davant de Verstappen

Lewis Hamilton va completar la festa anglesa al circuit de Silvertone amb una gran victòria que va ser la 104a de la seva carrera en el mundial de fórmula 1. El pilot de Mercedes va guanyar per 9a vegada el GP de la Gran Bretanya i ho va fer en una jornada força caòtica, amb sol i pluja i canvis de pneumàtics. Lewis Hamilton no guanyava des de la cursa de l’Aràbia Saudita del 2021. L’anglès es va situar primer definitivament a 12 voltes del final, en l’últim canvi de rodes, quan la pluja es va aturar, i va resistir l’atac de Max Verstappen, que va remuntar en les últimes voltes i va ser segon en superar Lando Norris, tercer, a quatre voltes del final.

Carlos Sainz va acabar en la cinquena posició i en l’última volta va fer la volta ràpida i va sumar un punt extra, mentre que Fernando Alonso va ocupar una bona vuitena plaça.