Més motor

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

La catalana Sara Sánchez aconsegueix podi en la segona cursa del GP de la Gran Bretanya. La pilot ha quedat en tercer lloc darrere de Maria Herrera i Ana Carrasco, que han sigut imparables i han dominat la carrera de cap a peus. La victòria ha sigut per la toledana Herrero, que ha guanyat després d’un tram final espectacular en què ha anat frec a frec amb la valenciana Carrasco. Sánchez, per la contra, ha perdut el fil de la capçalera des de bon començament i fins i tot ha hagut de remar de valent per no perdre el podi després que Beatriz Neila l’avancés durant la quarta volta. La de Gironella s’ha refet i, tot i perdre la tercera posició altra vegada a mans de Neila, ha segellat el tercer lloc en un final trepidant a falta de dues voltes.

Sánchez tanca aquest viatge a Anglaterra amb dos podis en dos dies consecutius, també va quedar tercera dissabte, però perd la segona posició en la classificació general després que la valenciana Carrasco l’avanci amb els resultats d’aquest cap de setmana. D’aquesta manera, Herrera domina la general amb 88 punts, seguida de Carrasco amb 81 i Sánchez amb 68.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)