Més motor

Magnifica quarta posició d’Àlex Palou en una cursa de supervivència

El català remunta des de la 18a posició, evita tots els accidents i amplia el seu marge en la general

Àlex Palou ha aconseguit una impressionant quarta posició en el GP de Toronto en una cursa de supervivència que només han finalitzat quinze monoplaces. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor sortia des de la 18a posició, i ha anat remuntant amb paciència i també ha sabut evitar tots els accidents d’aquest circuit urbà. Dos s’han produït just davant seu, el més important en el que s’ha mostrat la bandera vermella ha passat a 12 voltes del final. Pato O’Ward –el tercer de la general–, ocupava la sisena posició, just davant d’Àlex Palou, ha patinat a l’estrada d’un revolt i ha anat contra el mur. El català l’ha pogut evitar, però sis pilots d’han vist implicats en l’accident del mexicà i fins i tot Santino Ferrucci l’ha fet servir com una rampa, ha anat volant contra la xarxa de protecció i ha tornat rebotat al centre de la pista. Will Power, el segon de la general, ha provocat un accident a sis voltes del final, també anava davant del català, i ha estat sancionat amb una passada pel box. Àlex Palou ha guanyat dues places més.

En la classificació general Àlex Palou suma 411 punts i amplia el margesobre Will Power fins els 49 punts, mentre que el tercer és ara el seu company d’equip Scott Dixon a 53 punts. Colton Herta, el guanyador a Toronto, ha pujat fins la quarta posició i està a 57 punts, mentre que Pato O’Ward baixa a la cinquena i està a 74 d’Alex Palou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)