MotoGP

Àlex Rins continuarà a Yamaha dues temporades més, fins al 2026

El pilot català va arribar a l’equip aquesta temporada

Àlex Rins continuarà a l’equip Monster Energy Yamaha dues temporades més. El pilot català ha signat amb l’equip japonès per els anys 2025 i 2026. El barceloní es va incorporar a Yamaha aquest mateix 2024, després del seu pas per l’equip satèl·lit d’Honda. En el seu comunicat Yamaha destaca les 18 victòries, sis en MotoGP i els 58 podis, 18 en la màxima categoria, que ha aconseguit en el mundial de motociclisme.

L’equip Yamaha està intentant millorar la seva moto i també valora el treball i l’experiència del pilot català de 28 anys en el desenvolupament de la moto els dos propers anys. Àlex Rins es va lesionar la mà i el peu en el GP dels Països Baixos i després de l’aturada de l’estiu tornarà a la competició en el GP de la Gran Bretanya que es disputa aquest cap de setmana. En declaracions facilitades pel seu equip el pilot català ha expressat: “Estic molt content de continuar treballant amb Yamaha dos anys més i vull agrair a l’equip i a la direcció d’Iwata la confiança dipositada en mi.” Respecte a la moto ha comentat: “Tenim un objectiu clar, portar Yamaha on pertany, i això és lluitar per campionats. Des del primer minut he vist la voluntat de Yamaha de millorar i com estan posant tots els recursos per aconseguir aquest objectiu. Per això, i gràcies al nostre treball, hem fet passos importants aquesta temporada en aquesta direcció i volem seguir així en els propers anys”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)