MotoGP

Aleix Espargaró fa el segon temps en la pràctica del GP de la Gran Bretanya

Maverick Viñales i Marc Márquez també han passat directament a la Q2

Aleix Espargaró (Aprilia) ha marcat el segon millor temps (1:57:956) en la practica del GP de la Gran Bretanya i ha passat directament a la Q2. El granollerí s’ha quedat a només 45 mil·lèsimes del millor registre que ha marcat Jorge Martín (Ducati) amb 1:57.911. També s’han classificat directament per la Q2 Maverick Viñales (Aprilia) que ha fet el vuitè temps (1:58.389) i s’ha quedat a més de quatre dècimes del madrileny, i Marc Márquez (Ducati) que ha acabat desè (1:58.585), a més de sis dècimes. Àlex Márquez (Ducati) i Àlex Rins (Yamaha) hauran de disputar la Q1 ja que han fet el catorzè i el divuitè temps, a un segon i un segon i mig respectivament.

Albert Arenas (Kalex) ha tingut problemes mecànics després d’haver fet un bon temps i ocupar el tercer lloc bona part de la sessió. S’ha perdut bona part dels darrers minuts quan s’ha posat pneumàtics nous i s’han fet els millors temps. El gironí ha acabat onzè (2:04.333) a set dècimes del millor temps que ha marcat Aron Canet (Kalex) amb 2:03.602, nou rècord del circuit. Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el setzè temps (2:04.819) a més d’un segon i Xavier Artigas (Forward) el 31è a més de tres segons (2:07.171).

Joel Esteban (CFMoto) ha fet el dissetè millor temps en el Moto3 amb un registre de 2:10.934 i s’ha quedar a més d’un segon del pilot més ràpid del dia que ha estat el neerlandès Collin Veijer (Husqvarna) amb 2:09.565, nou rècord del circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)