MotoGP

Aleix Espargaró fa la ‘pole’ a Silverstone, la segona de l’any

El granollerí ha marcat 1:57.309 que és un nou rècord del circuit

Aleix Espargaró i la seva Aprilia han aconseguit la posició preferent en el circuit de Silverstone on es disputa el GP de la Gran Bretanya. El granollerí ha marcat un gran temps d’1:57.309 que és un nou rècord absolut del circuit, i ha superat per dues dècimes el campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati). És la segona pole d’Aleix Espargaró aquesta temporada i la setena de sempre a la categoria.

Àlex Márquez (Ducati) ha superat la Q1 i en la Q2 ha aconseguit una bona cinquena posició acabant a mig segon del més ràpid. El seu germà i company d’equip, Marc, sortirà des de la setena posició després d’acabar a set dècimes del millor temps. Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat vuitè a vuit dècimes del seu company d’equip. El rosinc ha caigut en l’última volta quan buscava millorar el seu temps.

Rins no compateix

Àlex Rins (Yamaha) s’ha retirat del GP de la Gran Bretanya perquè encara tenia molt de dolor en les lesions de la mà i del peu que es va fer en el GP dels Països Baixos. Havia de disputar la Q1 però no ho ha fet. L’equip Yamaha ha dit que ha de seguir la recuperació i passarà un control per veure si pot competir en el GP d’Àustria del 16 al 18 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)