Més motor

Sara Sánchez repeteix la segona posició en la segona cursa de Portugal

La pilot de Gironella es situa segona en el darrer revolt i es queda 25 mil·lèsimes del triomf

Sara Sánchez ha tornat a finalitzar en una gran segona plaça en la segona cursa del GP de Portugal. La pilot de Gironella ha superat en el darrer revolt a la líder del mundial Maria Herrera i s’ha quedat a 25 mil·lèsimes de la guanyadora, Ana Carrasco. Sara Sánchez ja va ser segona en la primera cursa disputada dissabte. La pilot catalana continua tercera en la general del mundial femení i ha retallat punts respecte a la primera, la toledana Maria Herrera que en suma 129. Segona és Ana Carrasco amb 122 i tercera Sara Sánchez amb 108.

Sara Sánchez ha sortit des de la posició preferent perquè va fer la volta ràpida en la cursa de dissabte, però ha perdut llocs en la sortida. La cursa s’ha aturat amb una bandera vermella per un accident doble. S’ha reprès a només set voltes i la catalana ha tornat a perdre posicions en la sortida i ha hagut de remuntar i en les últimes tres voltes ha lluitat per la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)