Més motor

Àlex Palou és quart a l’oval de Madison i fa un gran pas per revalidar el títol

El seu màxim rival en la general de l’IndyCar, Will Power, té un accident quan lluitava per la victòria

Àlex Palou ha finalitzat en una magnífica quarta posició en el Bommarito 500 de Madison (Illinois), en una cursa en què les circumstàncies s’han posat molt favorables a l’actual campió de l’IndyCar i ha incrementat el seu avantatge al capdavant de la classificació general, fent un pas important per revalidar el seu títol. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor ha sortit des de la 16a posició, ja que va ser sancionat amb 9 llocs a la graella per canviar el motor. Poc a poc ha anat recuperant llocs fins situar-se entre els sis primers, però per darrera del seu màxim rival en el campionat, Will Power, que estava lluitant per la victòria.

Tot ha canviat en les darreres vint voltes a l’oval de Gateway. Àlex Palou ocupava la setena posició i hi ha hagut una bandera groga. Quan s’ha reprès la cursa en la volta 252 de les 260 del total hi ha hagut un accident en la part de davant, Will Powell s’hi ha vist implicat i ha anat contra el mur. El català ho ha pogut evitar i s’ha situat quart abans que es mostrés la bandera vermella per netejar la pista ja que hi havien quatre vehicles implicats.

Àlex Palou ha entrat a meta en la cinquena plaça, però Colton Herta, tercer, ha estat sancionat, ha baixat a la cinquena posició i el català ha acabat quart i el primer dels pilots que estan lluitant pel títol de campió. La victòria ha estat per Josef Newgarden.

En la general Àlex Palou suma 443 punt i incrementa la seva avantatge fins els 59 punts sobre Colton Herta, que puja al segon lloc, mentre que Scott Dixon –onzè–; manté el tercer lloc i ara està a 65 punts. Will Power, que anava segon, ha baixat fins la quarta posició i ara està a 66 punts del català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)